• 100% katoen
  • Praktisch en royaal
  • Made in Holland
  • Anti-allergeen

Over ons

Baby’s houden van katoen

Kiezen voor Cottonbaby is kiezen voor jouw baby. Al meer dan 20 jaar maken wij baby’s gelukkig met zacht katoenen beddengoed, kleding, en essentiele assecoires. Katoen is volgens ons namelijk de favoriete stof van baby’s! Het is heerlijk zacht en glad, kriebelt niet en neemt makkelijk vocht op. En bovendien ben je met Cottonbaby duurzaam bezig: we kiezen voor organisch katoen, waarbij we ook nog eens een boom planten voor elke aankoop die je doet (via Treenation).

One-stop-shop voor je baby

Cottonbaby is een one-stop-shop voor jouw baby: alles voor de slaapkamer en badkamer. Onze producten hebben een eigen design, waarbij alles met elkaar gematcht kan worden. Hou je van grafische prints, barok, retro, veertjesstof een ander lief dessin? Bij Cottonbaby vind je wat je zoekt. Je kunt op deze site je totale inrichting voor de kinderkamer bij elkaar shoppen. En natuurlijk de diverse verzorgingsartikelen. Lakentjes, dekentjes, hoeslakens, dekbedovertrekken… Cottonbaby heeft het allemaal.

NB. Alle stoffen zijn Oeko-tex® gecertificeerd en goed wasbaar! Bij het inkopen van materialen wordt heel erg gelet op kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn van Nederlands fabricaat.

Over het team

Cottonbaby is opgericht door Irene van Baarsen. Ze miste een merk met hoogwaardig katoenen producten voor de slaapkamer, met tijdloze designs. Niet te veel poespas, maar wel high-end designs en kwaliteit. Dit is nog steeds de leidraad in alle designs van Irene (ze ontwerpt namelijk nog alle producten zelf!). Inmiddels is het team van Cottonbaby uitgebreid, met Pieter de Boer (marketing), Jan Smit (sales), en Corine Smit (brand en fotografie). Onze missie is om moeders te helpen om de kinderkamer compleet te maken, met duurzaamkatoen en tijdlozedesigns. En we hopen dit in elk continent te realiseren. Volg ons vooral op Instagram!

Winkelwagen